تاریخ: 20 فوریه 2018
تاریخ: 20 فوریه 2018
رنگهای مولتی کالر-زیر سازی نقاشی ساختمان شهریار, ترکیب نقاشی ساختمان شهریار, ترکیب رنگها, ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان شهریار, نقاشی ساختمان شهریاری و ترکیب رنگ, درست کردن رنگ, برای رنگ پلاستیک چه باید کرد, رنگ کردن سالن, نقاشی سالن, رنگ کردن اتاقها, قیمت رنگ در بازار, نقوش برجسته در نقاشی ساختمان شهریار, زد زنگ,
کمپرسورهای کوچک کارگاهی در انواع یک تا سه سیلندر از نوع رفت و برگشتی
کنارهها زیاد شود و این خود باعث شکم دادن رنگ در وسط میشود. کار به صورت قوسی باعث می شود فاصله پیستوله نسبت به سطح در وسط کم شده و در ۲- در موقع پاشیدن حرکت پیستوله باید کاملا موازی سطح باشد حرکت دادن پیستوله در روی
برگشت یکبار ماشه را رها کرده و دوباره بگیرید. ١- پاشیدن رنگ از راست به چپ و از چپ به راست با سرعت یکنواخت و در هر رفت و در هنگام استفاده از پیستوله باید به نکات زیر توجه کنید:
رنگهای مولتی کالر
طرز پاشیدن غلط 3- فاصله پیستوله تا سطح کار باید به اندازه و مناسب باشد. فاصله کم باعث تراکم زیاد رنگ گردیده و شره می کند (از سطح) و فاصلهی زیاد بالعکس باعث پراکندگی رنگ گردیده سطح رنگ دانه دانه یا زبر میشود به عبارتی به علت فاصله زیاد پیستوله با سطح رنگ قبل از اینکه به سطح بر خرد کند به علت تماس زیاد با هوا پودر میشود و بعد از نشستن روی کار سطح را زبر می کند.
رنگهای مولتی کالر
الف) فاصلهی بسیار نزدیک باعث شرهی رنگ بر روی سطح میشود.
نقاشی ساختمان
رنگهای مولتی کالر
(ب) اگر پیستوله دورتر از حد مورد نیاز نگه داشته شود، رنگ پیش از رسیدن به سطح در اثر برخورد با هوا (پریدن تینر آن خشک میشود و در نتیجه سطحی زبر و ناهموار بدست می آید.
۴- فاصلهی مناسب با توجه به انواع مختلف رنگ و غلظتهای گوناگون بین ۲۰ الی ۳۰ سانتیمتر در نظر گرفته شده است. در هر حرکت حدود ۵۰٪ از قسمت رنگ شده با حرکت قبلی مجددا تحت پوشش حرکت جدید قرار گیرد. علت این امر تراکم متفاوت پاشیدگی رنگ از پیستوله میباشد.
۵- در موقع پاشیدن همیشه از طرف خودمان (لبه ای که به شما نزدیکتر است) شروع به پاشیدن کنیم تا گرد رنگ به طرف مقابل که رنگ نشده حرکت کند اگر از طرف مقابل بپاشیم گرد رنگ روی کاری که رنگ کرده ایم مینشیند و کار را زیر می کند.
رنگهای مولتی کالر
۶- درجه حرارت رنگ هنگام پاشیدن و همچنین درجه حرارت قطعه کار در کیفیت کار نقش مهمی ایفا میکنند. درجه حرارت رنگ در موقع پاشیدن ۲۲ درجه سانتیگراد و قطعه کار از ۲۲ تا ۳۰ درجه توصیه میشود. ۷- فشار هوای لازم جهت پودر کردن رنگ به جنس و غلظت رنگ بستگی دارد. فشار هوای
رنگهای مولتی کالر
ان کم رنگ را کاملا گرد نکرده و سطح رنگ شده چروک بر میدارد و فشار هوای زیاد سطح رنگ شده دانه میزند. پیستوله باید طوری تنظیم شود که هوا و رنگ به یک نسبت متعادل مخلوط واز درپوش پیستوله خارج شود.
چند نکته مهم: پس از پایان کار پروژه و حتی پس از اتمام هر روز کاری نقاشی، ابزار مورد استفاده را با حلال مخصوص رنگ خوب شسته و در گوشهای قرار دهید تا در معرض هوا خشک شود. هرگز قلم مو و یا غلتک را آغشته به رنگ نگهداری نکنید. چند عدد قوطی رنگ خالی و شیشه برای نگهداری باقی مانده رنگهای ساخته شده آماده کرده و پس از ریختن اضافات رنگها در آن برچسبی حاوی فضای رنگ به کار رفته و تاریخ بر روی آنها بچسبانید. برای آنکه پس از اتمام هر روزه کار نقاشی مجبور به شستن سینی مخصوص غلتک نباشید، پیش از استفاده سطح داخل آن را با پلاستیک سلفون کاملا پوشش دهید سپس در پایان کار آن را دور انداخته و برای روز بعد از پلاستیک دیگری استفاده کنید.